Alla inlägg den 15 mars 2009

Av Lars-Håkan Halldin - 15 mars 2009 12:01

Sångerska med klös Malena Ernmann



RÄTT LÅT VANN MELODIFESTIVALEN!



Nu surar Stockholmsmaffian igen. Melodifestivalen och låten som vann var en grov förolämpning mot det svenska musik etablissemanget. En låtskrivare från Vårgårda tränger sig in bland den snorande låtskrivande eliten i Stockholm.


Nu när man började känna fast mark under fötterna och SkaraBert var på väg ut då kommer en landsortslymmel och ställer till det för den självutnämnda musikadeln i Stockholm. Dessutom en operasångerska som sjunger skiten av det slätstrukna som årets låtskrivare fått fram. Lite Hardrock Halleluja fast på andra ändan av det musikaliska spektret.


Kära musikrecensenter, låtskrivare och kompositörer svenska folket gör som de själva vill. Det känns uppfriskande vädra ut Stureplansmusiken och in med ngt som är genuint förankrat bland svenska folket.


Låten har stora förutsättningar gå långt i Moskva den kan gå ända fram.


Ännu en näsknäpp på Stockholmseliten Ni bör fundera på varför lag som Kalmar FF spelar skjortan av Stockholm, Varför WMS elit låter Stockholm tugga kolstybb, varför Carolina Klyft springer från alla, varför Ikea kommer från Älmhult och varför HV 71 spelar skjortan av Stockholm jo svaret är enkelt ni tror ni är bäst men ids aldrig träna eller förbereda er för uppgiften. Vi i landsorten skall snällt böja oss och säga att ni är bäst trpts att bristerna är uppenbara....


I Stockholm står det kvar några banker på ruinens brant några sura direktörer som gått miste om bonusar.... Inte ens kungen bor i Stockholm. Kanske dags för det självutnämnda Stockholm att inse det som är stort  inte längre tänks i Rikets Huvudstad. Huvudstad ord utan innebörd…I varje fall på musikens område.



Brännelund Eksjö den 15 mars



Lars-Håkan Halldin

 

Presentation

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok tyck här


Ovido - Quiz & Flashcards