Alla inlägg den 21 maj 2008

Av Lars-Håkan Halldin - 21 maj 2008 05:43


 Stoppa hjärnläckaget på          

      Naturvårdsverket



Det svenska naturvårdsverket har nu överträffat sig självt i hjärndiciplin. Man vill förbjuda all jordbruksproduktion i södra Sverige. Jo man tackar. Det skall vi betala dyra skattepengar för att avlöna byråkrater som kommer med hjärnsläpp


Nu säger mina hemliga underrättelsekällor att det är ett antal ytterligare skarpa förslag att vänta från verket.


Det första innebär att harar, älgar och rådjur inte får kissa och bajsa i naturen/ skogen. S.k obligatoriska vilttoaletter skall införas. Några tusen tillsyningsinspektörer skall anställas som tillser att lantbrukarna och skogsägarna upprätthåller disciplinen på sitt vilt. Om inte blir man bötfälld.


Älgarna och rådjuren måste förses med gasmask för att inte släppa ut metan. Hur denna mask skall kunna tas av och på kommer i en särskild förordning där de åläggs vite om de inte har gasmask när de idisslar.


Kossor som skall kunna utöva ett naturligt beteende genom att beta i hagen får inte heller de kissa och bajsa. Det blir obligatoriskt med blöja och urinpåse på kossorna. Ska kossorna beta måste de förses med gasmask som fångar upp metanen som de producerar.


Fritidshästarna går en hård framtid till mötes de får inte längre kissa och bajsa i hagen. All gödsel från fritidshästen måste köras till kommunens reningsverk.


De s.k skogsvårdsområdena skall tas in i en särskild förordning vilket innebär att om det obligatoriska skogsvårdområdet läcker mer kväve än den växande skogen bötfälls skogsägaren och planterar han skog i skogsvårdsområdet för att minska kväveläckaget blir han också bötfälld. Detta skrivs in i naturvårdverkets förordning moment 22.


Sedan överväger naturvårdsverket att förbjuda all biltrafik på Öresundsbron och Ölandsbron. Bilar skall i fortsättningen transporteras med färja. Kväveläckaget minskas då motorerna på bilarna är avslagna under överfarten.


Man undersöker hur kommunarrest skall utformas. Alla som har längre färdväg än två kilometer till jobbet förbjuds att åka till jobbet. Människor släpper ut naturgödsel och koldioxid och det kan inte längre tillåtas.


Ja som min käre läsare förstår så arbetas det flitigt på tankesmedjan Naturvårdsverket. Ett av deras förslag har stoppats av det lokala facket på verket nämligen det att anställda på verket skulle förbjudas producera naturgödsel och koldioxid. Facket menar att det är en skyddsfråga människor bör kunna tillåtas andas även om de jobbar på vårt främsta beskyddande verk.


Ja som läsaren förstår så innehåller denna artikel en viss komik men skratta inte naturvårdsverkets inspektör kan se dig och då blir du bötfälld. Älska inte på natten om du visste hur mycket olämpliga ämnen som då avsöndras det gillar heller inte naturvårdsverket.


Brännelund – Eksjö


Eder förtrogne

 Lars Håkan Halldin

Oberoende förnuftsdebattör.

undereken@hotmail.com


Presentation

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok tyck här


Ovido - Quiz & Flashcards