Direktlänk till inlägg 29 mars 2008

PEDOFIL SKALL HA VÅRNADEN OM SIN DOTTER ?

Av Lars-Håkan Halldin - 29 mars 2008 10:46


PEDOFIL SKALL HA VÅRNADEN OM SIN DOTTER ENLIGT VETLANDA KOMMUN

Hörde jag rätt? Vetlanda kommun tänker föreslå att vårdanden av Louise skall tilldömas hennes biologiske far. Som om jag förstått våldtagit henne 300 ggr. Tvingat dottern leva i misär. Jag känner bara förtvivlan över den intellektuella misär som råder i Vetlanda stadshus.


Vad är det som sker mitt framför ögonen på oss. En straffad sexualförbrytare som snart släpps lös får vårdnaden av sitt eget barn. Det finns en bra och trygg fosterförälder som skulle vara en alldeles utmärkt vårdnadshavare. Det nonchalerar kommunen.


Det som hänt i Arboga och på andra platser nämligen mord på barn i sådan här tvister bör vara en varningsklocka! Risken för flickans liv är uppenbar. Fadern har fått skaka galler därför han förbrutit sig mot dottern. Vad händer när han börjar missbruka igen. Klapp på axeln av kommunen.


Vad skulle Vetlanda kommun göra jo ta initiativet till hemlig identitet, skyddat boende för Louise. Men vad gör kommunen jo ger vårdnaden till en straffad sexualförbrytare. Det kallas hjärninfarkt.


Vad tror ni händer om hon tilldöms ett skadestånd. Det låter som en saga skadestånd och frisläppt fader. Var tror ni skadeståndet hamnar och används till. Jag är helt övertygad att Vetlanda kommun skulle rättsligen förfölja fosterföräldrar om de ger henne ett skyddat boende. De kommer säkert ställa sig bakom faderns  anspråk på att få utnyttja vårdnaden. Anklaga fosterföräldrarna för kidnappning och driva det i Tingsrätten.


Jag kan inse logiken i Vetlanda kommuns agerande. De uppträder som goda ”stalinister” man förföljer, misskridetrar flickan allt i hämndens logik. Nu skall man visa flickan vem hon stunget haver. De mäktiga politikerna i Babels torn i Vetlanda får inte ifrågasättas. George Orwell beskriver Vetlanda kommun mycket väl boken grisfarmen. Där chefsgrisen konstaterar att vissa ”grisar är mer jämlika än andra”.


Vetlandarevyn beskrev fallet Louise  troskyldigt men träffande. Slutrepliken sitter i mitt minne ”hon var ju bara ett barn” underförstått makthavarna bryr sig inte om barns ställning och ståndpunkter.


Självklart är kommunen efter alla misstag i Louiseärendet hämndlystna. Nu är man villig att dra mycket vanära över sig själva bara man sätter Louise på plats.


Låt mig sakligt analysera detta. All vet vad som hänt. Barnet har utsatts för övergrepp och levt i misär Kommunen gör inget mer än genom formalia skylla ifrån sig. Sedan hyr man en försvarsadvokat ”Hindberg” som skall  reda ut frågetecknen. Det slutar i katastrof ännu en person som skall sko sig på stackars Louise.


Den enda instans som visat civilkurage är kommunrevisionen. De avsätter socialnämnden samt lyfter fram bristerna. Resultatet blir svidande intern kritik och kommunen i all sin allvishet återinsätter inkompetensen . Allmänne åklagare står maktlös. Man tar sig för pannan.


Nu driver Louise skadestånd mot kommunen och där är risken uppenbar det blir ett kraftfullt skadestånd. Då passar man på när skadeståndet är utbetalt får fadern vårdnaden om barnet.????


Av all galenskap, misstag och maktfullkomlighet som kantat detta ärende så är det sista förslaget bortom all sans och förnuft. Man ger vårdnaden av en redan illa tilltygad flicka till en farlig sexualförbrytare. Socialchefen visar sin intellektuella briljans å förståndets vägnar. ”Det är bara en formalitet”.





Tyvärr är  prognosen inte god för fadern. Han kommer hamna i missbruk. Han kommer stjäla skadeståndet. Han kommer att hota barnet. Jag vet att trots det är mot svensk lagstiftning påstå det jag nu skriver. Vetlanda utsätter barnet för livsfara. Man känner sig nöjd med detta nu ska hon få känna på kommunens sista repressiva kraft.


Vetlandabor ni måste ta makten i egna händer det måste väl finnas några rättrådiga människor som är villig att gå i spetsen för ett rättviseparti. Det smärtar mig djupt att kräva rök ut dem allihopa även partivänner som mitt hjärta älskar högt.


Ring mig jag kan i varje fall ge er tips hur råd hur man skapar ett parti som sopar bort maktfullkomligheten och ryggdunkandet i Babels torn. Kom ihåg Babels torn rasade i historiens gryning därför att människor satt sig upp mot gudomlig vishet och rättvisa.



Brännelund – Halvägs till Vetlanda


 Lars Håkan Halldin

undereken@hotmail.com


 




 
 
E

E

30 mars 2008 18:18

Ja du man kan ju undra vart samhället är påväg..Stackars barn=/ Hoppas att allt löser sig för henne!

http://ericanilsson.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lars-Håkan Halldin - 6 augusti 2012 18:31

KRÄFTPREMIÄREN  7 augusti kl 17.00 Att ha en kräftskiva är i det närmaste en plikt. Bjud in barnen med familjer och goda vänner mm och gör något trevligt. Kräftpremiären är Sveriges mytomspunna nationalhögtid nr två under sommaren. Göra en fest d...

Av Lars-Håkan Halldin - 6 juli 2012 10:04

EN SUPERJAS I SKOGEN Svensk landsbygd behöver en trovärdig försvarspolitik som vilar på förtroende i omvärlden Nu vill regeringen tillsätta en kommitté som skall se över försvarets kostnader för att få råd med SuperJas. Försvarets kostnader skall s...

Av Lars-Håkan Halldin - 17 juni 2012 13:35

  Jag tycker vi skall få slut på dessa evinnerliga krig mellan kyrkan, skolan och samhället. Vi skall ha ett profant samhälle skolan skall inte ta ställning religöst. Gå till sina fädners kyrka och sjunga de vackra sommar- eller julpsalmerna bli vä...

Av Lars-Håkan Halldin - 15 juni 2012 09:06

  MIDSOMMARAFTON DEN 22 juni ANNO 2012 Midsommarafton är Sveriges nationalhögtid/ nationaldag. Någon toker har hittat på att vi skall fira vår förste diktator och någon obskyr grundlag den 6 juni.   Denna efterlängtade solen kommit tillbaka o...

Av Lars-Håkan Halldin - 7 juni 2012 13:57

VI HAR EN EU-MINSTER SOM INTE KAN JORDBRUK   Sverige har en EU-minister som uttalar sig om jordbruket glatt och okunnigt. Jag vill kära Birgitta med varsam hand vägleda dig genom den jordbrukspolitiska snårskogen.   Den nya EU-politiken forma...

Presentation

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok tyck här


Ovido - Quiz & Flashcards