Alla inlägg den 12 januari 2010

Av Lars-Håkan Halldin - 12 januari 2010 14:14



Till

Dig som vill bevara Jönköpings län

 

 

UPPROP

GÅ MED I VÅR FACEBOOKGRUPP



Det finns politiska krafter i Jönköpings län som vill skapa en storregion med Östergötland och andra län.


Jönköping är ett fantastiskt fint län. Här finns småföretagarandans hjärta. Uppfinningsrikedomens moder. Under finanskrisen drabbades vi hårt av arbetslöshet men inte lika hårt som andra län. Tacka vår kluriga småföretagare för detta.


Vårt län är ett område i landet som kan skryta med  har snabba kommunikationer både på väg och järnväg. Vi har inget storstadssyndrom där transporterna står stilla i bilköer. Allt kommer fram och på rätt tid.  Genom att använda våra järnvägar bättre kan vi möta framtidens klimathot resa klimatsmart.


I vårt län har vi en jättebra sjukvård. Våra läkare och vår sjukvård ser till att vi är friska innan vi går tillbaka till arbetslivet. Det är därför frånvaron på grund av sjukdom i länet är liten och arbetslösheten låg.


Vårt landsting går med 160 miljoner i vinst. Sköttes alla landsting som vårt skulle landstingsektorn spara 20 miljarder. Det är inte kris i sjukvården det är kris bland dem som sköter Sveriges Landsting.


Länsbor vi skall inte betala för Östgötar och andras oförmåga att sköta sin ekonomi. En redig karl reder sig själv. Visst skall vi ge våra Småländska bröder en hjälpande hand. Kom till oss och lär.


Länsbor i det allmänna valet 2014 skall vi kräva att regionfrågan avgörs genom folkomröstning. Ett rungande nej till samgående med andra län. Vi länsbor står på egna ben det får andra göra också.



Framgent kommer jag att inbjuda er alla till ett startmöte på Vrigstads värdshus. När vi blivit många kommer vi att arrangera opinionsmöten i varje kommun och sedan ett stort opinionsmöte på Elmia i Jönköping..


Låt folkets vilja slå igenom. Det är när frågor som ligger  ”Nära Dig och Ditt Hem” som berg kan rubbas.


Lars-Håkan Halldin

Initiativtagare till uppropet


BLI MEDLEM DU OCKSÅ


Presentation

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok tyck här


Ovido - Quiz & Flashcards